Pertengahan Januari….. hilang motivasi???

Who am I ??? Assalammualaikum w.b.t… Dah masuk pertengahan Januari 2017 dan alhamdulillah aku masih bernafas hingga kini 🙂 Jadi..aku nak update sikit tentang Weight Loss Journey ku yg dh masuk hari ke 18 😑😑😑 errrrr…..nampaknya macam msh blm ada apa2 perubahan… berat masih kekal pd 63.5kg… owh..sedihnya 😧😧😧😧 Tapi xpe… semalam aku dah download … Continue reading Pertengahan Januari….. hilang motivasi???

Monday Blast 

Assalammualaikum …  Hari isnin pertama dlm tahun baru… n seperti yg d rancang.. Eat Clean & Workout . Hari ni mula buat 30 Days Shred with Jillian Michael yg d download guna Youtube bagi workout. Dan pagi.. lepas workout.. kita buat smoothie. Utk 1st day ni.. kita buat smoothie buah2an. Jom kita lihat resepi 🙂 … Continue reading Monday Blast 

1 Januari 2017

Assalammualaikum W.B.T… New Year 2017… dan berakhirlah sudah 2016…  Pheeww !! 😧😧😧 … banyak kisah suka duka dlm 2016 … dan malas dah nak mengingat kisah lama 😝😝😝😝 ♡♡♡ AZAM 2017 ♡♡♡ Day 1 of 365 in 2017 … azammmm !! Azam yg x pernah kesampaian dari tahun 2008… perghh !!! Laamaa tu !! :o:o:o … Continue reading 1 Januari 2017

Post Pertama Ku

Assalammualaikum… 16 Disember 2016 … bermakna akan berakhir tahun 2016 x lama lagi… dan bermula lah tahun baru 2017 …  10 Disember 1986 …. aku d dilahirkan d dunia ini… dan bermakna telah 30 tahun aku hidup … bernafas d bumi Mu Ya Allah…  Dan … semoga tahun 2017… aku akan membuka lembaran baru… meninggalkan … Continue reading Post Pertama Ku